Velkommen til
Varig Teknikk & Miljø AS
Slider

Varig Teknikk & Miljø er totalleverandør av utstyr og løsninger for avfallshåndtering og gjenvinning og har i over 30 år levert kvalitet til våre kunder. Foruten å representere det ypperste av leverandører, designer og konstruerer vi også egne innovative løsninger der det er behov. Vi har høy kompetanse og brenner for vårt fag. Hos Varig Teknikk & Miljø tilbyr vi:

  • rådgivning om kostnadseffektiv avfallshåndtering og gjenvinnigsløsninger
  • salg og finansiering av maskiner og systemer til avfallshåndtering
  • installasjon, service og vedlikehold
  • Emballasjepresse, komprimator, rullekomprimator, kanalpresse, omlastestasjon, avfallskverner og materialsortering mm.

Færre kjørte kilometer, mindre CO2-utslipp og utallige sparte arbeidstimer er noen av fordelene for Gribskov kommune i Danmark.

Med omlastestasjoner fra Varig Teknikk opplever kommunene lavere transportkostnader, enklere avfallshåndtering og bedre arbeidsmiljø.

Rollpacker- Rullekomprimator- GT1750

Rolpacker rullekomprimator Varig Teknikk

Varig teknikk & Miljø leverer markedets tyngste og mest effektive rullekomprimator for åpne containere. Du kan spare store summer på å redusere unødvendige transportkostnader ved å komprimere avfallet. Med en volumreduksjon på opp til 80%  kan man eliminere  3 av 5 transportbevegelser. Bra for miljøet, bra for deg.

Treverk, restavfall, metall, gips, brennbart, mm. Finn ut mer

Mobilomprimatorer for alle typer avfall

Komprimatorer for alle typer avfall papp plast fra Varig Teknikk Milj

Varig Teknikk & Miljø leverer mobile avfallskomprimatorer fra Husmann Umwelt Technik,  verdens største produsent og godt kjent for kvalitet og innovasjon. Vi tilbyr kavalitet og god service til fornuftige priser. Har du spesielle behov? Vi spesialtilpasser uansett hva det måtte være.  Finn ut mer om vårt store utvalg.