Velkommen til
Varig Teknik & Miljø A/S
Slider

Kontaktskjema for Varig Teknikk & Miljø

Få råd, veiledning og hjelp fra oss

Vi er alltid i tett dialog med kundene våre, og vi streber etter å levere markedets beste service og produkter til rimelige priser.

Vi tilbyr:

  • rådgivning om tidsbesparende, kostnadseffektiv avfallshåndtering
  • salg og finansiering av avfallssystemer og maskiner til avfallshåndtering
  • installasjon, inspeksjon og reparasjon av maskiner til avfallshåndtering
  • service og vedlikehold med flere ulike, varierte serviceavtaler
  • alle former for reservedeler

Få veiledning om avfallshåndtering

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du vurderer et nytt avfallssystem eller bare en optimering av løsningen du allerede har.

Vi tilbyr gjerne et uforpliktende rådgivningsbesøk til virksomheten, hvor vi kommer ut til dere og undersøker hvordan dere best mulig kan optimere avfallshåndteringen. Samtidig får dere vår vurdering av hvilke besparelser dere vil kunne forvente.

Involver oss tidlig i prosessen

Vi opplever ofte at kundene kan spare store beløp hvert år ved å følge anbefalingene våre, i tillegg til store innsparinger i arbeidstimer.

Ved byggeprosjekter er det en fordel å ta oss med tidlig i prosessen, slik at avfallssystemet kan integreres naturlig i bygget. Dette sikrer at alt fungerer som det skal når bygget står klart til innflytting.

Sammen finner vi frem til den riktige løsningen, enten dere foretrekker en optimering av nåværende avfallssystem eller en helt ny avfallsløsning.

Kontakt oss i dag for en prat om bedre avfallssystemer.

Service

Varig Teknikk & Miljø tilbyr service i hele landet. Våre fullt utstyrte servicebiler betjenes av et team med erfarne og fagutdannede servicemontører, og vi har serviceenheter som dekker hele landet.

Vi tilbyr landsdekkende service og vedlikehold på både mobile og stasjonære komprimatoranlegg og ballepresser/pappresser.

Vi har vårt eget verksted og kompetansesenter, som sikrer at vi besitter ekspertise «in house» samtidig som vi har et tett samarbeid med leverandørene våre. Vi har også avtaler med uavhengige verksteder i Norge som påtar seg oppgaver på våre vegne.

Vi har oversikt over alle maskiner

All planlegging av service og vedlikehold samt evt. reparasjoner på komprimatorer og ballepresser skjer i samarbeid med vår arbeidsleder, som via deres ressurs- og planleggingsprogram holder oversikt over hver enkelt maskin og dens historikk.

Ved service- og sikkerhetskontroller utarbeider vi en servicerapport som vi sender til kunden umiddelbart etter at arbeidet er utført. Rapporten arkiveres sammen med historikken som finnes for den enkelte maskinen. Dermed har vi alltid servicehistorikk tilgjengelig for våre maskiner.

Serviceavtaler for komprimatorer og andre maskiner

Selv den beste og mest driftssikre mobilkomprimatoren krever service og vedlikehold. Varig Teknikk & Miljø tilbyr flere forskjellige typer serviceavtaler. Serviceavtalene er landsdekkende og gjelder alle former for komprimatorer, ballepresser og avfallspresser.

Kontakt Varig Service

For:

  • reservedeler
  • service og reparasjon
  • serviceavtale
  • spørsmål om service og reservedeler

Kontakt oss på: Tlf.: 67 90 00 55 – e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.