Søk
Close this search box.

Salg/Utleie

Få råd, veiledning og hjelp fra oss

Vi er alltid i tett dialog med våre kundener, og vi streber etter å levere markedets beste service og produkter.

Vi tilbyr:

  • Rådgivning om tidsbesparende, kostnadseffektiv avfallshåndtering
  • Salg og finansiering av avfallssystemer og maskiner til avfallshåndtering
  • Installasjon, inspeksjon og reparasjon av maskiner til avfallshåndtering
  • Service og vedlikehold med flere ulike, varierte serviceavtaler
  • Alle former for reservedeler
 
Få veiledning om avfallshåndtering

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du vurderer et nytt avfallssystem eller bare en optimering av løsningen du allerede har. Vi tilbyr gjerne et uforpliktende rådgivningsbesøk til virksomheten, hvor vi kommer ut til dere og undersøker hvordan dere best mulig kan optimere avfallshåndteringen. Samtidig får dere vår vurdering av hvilke besparelser dere vil kan forvente.

 

Involver oss tidlig i prosessen

Vi opplever ofte at kundene kan spare store beløp hvert år ved å følge anbefalingene våre, i tillegg til store innsparinger i arbeidstimer. Ved byggeprosjekter er det en fordel å ta oss med tidlig i prosessen, slik at systemet for avfallslogistikk kan integreres naturlig i bygget. Dette sikrer optimal avfallslogstikk når bygget står klart til innflytting. Sammen finner vi frem til den riktige løsningen, enten dere foretrekker en optimering av nåværende avfallssystem eller en helt ny avfallsløsning. Kontakt oss i dag for en prat om bedre avfallssystemer.

 

Service

Varig Teknikk & Miljø tilbyr service i hele landet. Våre fullt utstyrte servicebiler betjenes av et team med erfarne og fagutdannede servicemontører, og vi har serviceenheter som dekker hele landet. Vi har vårt eget verksted og kompetansesenter, som sikrer at vi besitter ekspertise «in house» samtidig som vi har et tett samarbeid med leverandørene våre. Vi har også avtaler med uavhengige verksteder i Norge som påtar seg oppgaver på våre vegne.

 

Serviceavtaler for komprimatorer og andre maskiner

Selv den beste og mest driftssikre løsningen krever service og vedlikehold. Varig Teknikk & Miljø tilbyr flere forskjellige typer serviceavtaler. Serviceavtalene er landsdekkende og gjelder alle former for komprimatorer, ballepresser og avfallspresser mm.

 
Kontakt Varig Service

For:

  • reservedeler
  • service og reparasjon
  • serviceavtale
  • spørsmål om service og reservedeler

Send en besked

Kontakt