Søk
Close this search box.

Varig Teknikk & Miljø leverer innovative sjaktsystemer fra Nederlandske Stansz som i snart 35 år har levert markedsledende sjaktsystemer for det Europeiske markedet.

Systemene kan benyttes for alle typer avfall og lintøy slik at hånteringen gjøres vesentlig enklere og mer effektiv samt sørger for økt komfort og hygiene. Unngå at heiser, trapper, rom og korridorer blir fylt med avfall og lintøy,  få utnyttet mer av byggningen med et sjaktsystem fra Varig Teknikk & Miljø.

 

Systemet kan tilpasses alle bygg med flere etasjer uansett alder, og kan plasseres inne eller utenpå bygget. Hoteller, helseinstitusjoner, kontorbygg, leilighetskomplekser og offentlige bygg er noen av de som har stort utbytte av et sjaktsystem.

 

Vi skreddersyr sjaktsystemet og kan tilby en lang rekke innovative løsninger i kombinasjon med komprimerende enheter, transportbånd, avfallsbeholdere mm. Resultatet er et system som sørger for effektivt logistikk gjennom hele avfallskjeden og samtidig reduserer kostnader i forbindelse med håndtering og transport.