Søk
Close this search box.

Avfallsløsning til nye Østre Toten sykehjem

Varig Teknikk & Miljø leverer avfallsløsning til det splitter nye sykehjemmet i Østre Toten kommune. To komprimatorer med løftevender gjør hverdagen enkel for de ansatte når tunge avfallsbeholdere skal tømmes.

Biokomprimator har 8-punkts låsing av tømmedør og er 100% væsketett. Egenutviklet kullfilterløsning sørger for at løsningen er helt luktfri og meget godt egnet til slike applikasjoner. Østre Toten kommune  ønsket komprimatorer av høy kvalitet og med lang levetid slik at levetidskostnadene blir lavest mulig. Fra før har  Varig Teknikk & Miljø levert flere  komprimatorer på Toten.

Flere kommuner tenker helhetlig avfallslogistikk 

Flere kommuner ønsker å effektivisere avfallslogistikken ved blandt annet å redusere kostnader og CO2-utslipp.  Vi i Varig  Teknikk & Miljø er eksperter på kommunal avfallslogistikk og har gjennom mange år levert en lang rekke løsninger i hele Skandinavia som innebærer store kostnadsreduksjoner for de aktuelle kommunene.  Avfallslogistikksentre, omlastestasjoner, sorteringsanlegg og mange ulike løsninger for komprimering av avfall er  noe løsningene vi leverer. At vi i tillegg hjelper kunder med  å analysere totalbilde på deres avfallslogistikk  basert  på geografisk lokasjon og avfallsfraksjoner gjør at våre kunder ofte får seg en tankevekker på hvor lite det  i noen tilfeller skal til for å redusere kostnader og gjøre avfallslogistikken enklere og mer effektiv. 

 

 
Rådgivning 

Varig Teknikk & Miljø as er en ingeniørbedrift som brenner for avfall- og gjenvinningsløsninger.  Vi vurderer et større bilde der man ser på optimalisering langt utover selve avffallsløsningen, optimalisert avfallslogistikk, reduserte kostnader, reduksjon av CO2-utslipp, reduserte arbeidstimer og forbedring av HMS. 

Vil du vite mer om våre produkter, eller trenger råd?

Vi vil alltid hjelpe!

Ring oss gjerne på: Tlf.: 67 90 00 55