Søk
Close this search box.

Gjøvik kommune velger innovativ komprimatorløsning til rådhuset

Trang kjeller ingen hindring

Gjøvik kommune velger komprimatorløsninger spesialtilpasset kjellerlokalet i det nyoppusede rådhuset i Gjøvik sentrum. “De største utfordringene var kjellergarasjen med lavt tak som krokbilen ikke  hadde tilgang til og behovet for en  absolutt luktfri løsning”.

 

Vi i Varig Teknikk & Miljø var de eneste som kunne levere en løsning som oppfylte kravene og som ville fungere i dette lokalet.
Ved hjelp av en elektrisk trekker drar man  enkelt ut komprimatorene av garasjen slik at krokbilen  får tak i de. 

 

Varig Teknikk & Miljø leverte  også sitt egenutviklede kullfiltersystem som garanterer en 100% luktfri løsning uten bruk av ozon og andre fordyrende løsninger.

Ved siden  av dette prosjektet har Varig Teknikk & Miljø også levert komprmatorer til andre prosjekter i kommunen. 
Varig teknikk & Miljø as forhandler et bredt sortement fra den tyske produsenten Husmann Umwelt Technik,  Europas største produsent av komprimerende avfallsløsninger og godt kjent for kvalitet. 

 

Les mer om Varig Teknikk & Miljøs avfallsløsninger her.

 

Økt fokus på kvalitet 

Vi i Varig Teknikk & Miljø merker at et økende antall kommuner nå i større grad ønsker avfallsløsninger av høyere kvalitet og med lave levetidskostnader fremfor billigere løsninger. Dette er midt i blinken  for oss og helt i tråd med vår filosofi. Vi i Varig Teknikk & Miljø leverer kun kvalitetsløsninger sier daglig leder Harald Smeland Haug.

Kompetent rådgivning 

Varig Teknikk & Miljø as er en ingeniørbedrift som brenner for avfall- og gjenvinningsløsninger. Vi har bred tverrfaglig kompetanse, hvilket betyr at vi kommuniserer med alle disipliner slik at våre kunder slipper. Vi har et stort produktspekter samt at vi designer og konstruerer egne løsninger som betyr at våre kunder alltid ender opp med en løsnig for akuratt deres behov. 

 

Vi ser på det større bilde der man vurderer kostnadsbesparelser langt utover selve avffallsløsningen, slik som optimalisert avfallslogistikk, reduserte kostnader, reduksjon. av CO2-utslipp, reduserte arbeidstimer og forbedring av HMS.