Søk
Close this search box.

Norges største sykehus velger igjen Varig Teknikk & Miljø AS

Varig Teknikk & Miljø leverer  komprimatorer til Oslo Universitetssykehus.

Oslo univeritetssykehus velger igjen komprimatorer fra Varig Teknikk & Miljø. Med døgnkontinuerlig drift og mye avfall er man avhengig av en avfallsløsning som fungerer år etter år. Vi i Varig Teknikk & Miljø var i stand til å levere en spesialtilpasset løsning der komprimatorene integreres inn i eksisterende infrastruktur.  «Det var litt jobb å bygge om styreskap og integrere eksisterende løftevendere, men det lot seg løse. I tillegg reparerte vi betongsålen som var medtatt etter mange års bruk » Fra før har Varig Teknikk & Miljø levert ulike typer komprimatorer til Oslo Universitetssykehus, samt en lang rekke andre sykehus i Norge og Skandinavia forøvrig.

Varig teknikk & Miljø forhandler et bredt sortement fra den tyske produsenten Husmann Umwelt Technik,  Europas største produsent av komprimerende avfallsløsninger og godt kjent for kvalitet og innovative løsninger.

 

Les mer om Varig Teknikk & Miljøs avfallsløsninger her.

 

Økt etterspørsel 

I Varig Teknikk & Miljø opplever vi økende etterspørsel etter innovative kvalitetsprodukter for avfallshåndtering og gjenvinning. Det er mange aktører som tilbyr ulike avfallsløsninger på markedet, men få kan tilby et så bredt spekter av skreddersydde løsninger som oss sier produktsjef Paul Bjerke Olsen. 

 

Kompetent rådgivning 

Varig Teknikk & Miljø er en ingeniørbedrift som brenner for avfall- og gjenvinningsløsninger. Vi har bred tverrfaglig kompetanse, hvilket betyr at vi kan snakke med alle fagdisipliner. Vi har et stort produktspekter samt at vi designer og konstruerer egne løsninger som betyr at våre kunder alltid ender opp med en løsnig for akuratt deres behov. Vi ser på det totale bilde der man vurderer kostnadsbesparelser langt utover selve avffallsløsningen, slik som optimalisering av avfallslogistikk, reduserte kostnader, reduksjon av CO2-utslipp, reduserte arbeidstimer og forbedring av HMS. 

Vil du vite mer om våre produkter, eller trenger råd?

Vi vil alltid hjelpe!

Ring oss gjerne på: Tlf.: 67 90 00 55