Søk
Close this search box.

Ullensaker kommune velger avfallsløsning til rådhuset

Fleksibel løsning med høy kvalitet

Ullensaker kommune velger avfallsløsning fra Varig Teknikk & Miljø til rådhuset på Jessheim.  To avfallskomprimatorer samt en emballasjepresse har nå funnet sin plass i det flotte rådhuset og er klare for mange års bekymringsløs avfallshåndtering. Kommunen  satte kvalitet og fleksibilitet som viktige kriterier, at vi i tillegg kunne levere komprimatorer i samme farge som selve rådhuset gjør at man knapt legger merket til maskinene som står ved bygget. 

Ullensaker kommune har i likhet med mange andre kommuner vært på utkikk etter løsninger som kan gjøre avfallslogistikken mer effektiv og miljøvennlig.  Med ny løsning fra Varig Teknikk & Miljø vil de drastisk redusere behovet for transport av avfall. En komprimator er levert med løftevender slik at de ansatte slipper tunge løft . Hyraulisk åpning av lokk gjør at man  ved et knappetrykk  åpner lokket, og samtidig ungår at uvedkommende har tilgang til komprimatorene. 

Ordfører i Ullensaker kommune Eyvind Jørgensen Schumacher er god fornøyd med den nye avfallsløsningen fra Varig Teknikk & Miljø.
Flere kommuner tenker helhetlig avfallslogistikk 

Mange kommuner ser nå etter muligheter for å effektivisere  avfallslogistikken ved å blandt annet redusere kostnader og CO2-utslipp.  Vi i Varig  Teknikk & Miljø er eksperter på kommunal avfallslogistikk og har gjennom mange år levert en lang rekke løsninger i hele Skandinavia som innebærer store kostnadsreduksjoner for de aktuelle kommunene.  Avfallslogistikksentre, omlastestasjoner, sorteringsanlegg og mange ulike løsninger for komprimering av avfall er  noe løsningene vi leverer. At vi i tillegg hjelper kunder med  å analysere totalbilde på deres avfallslogistikk  basert  på geografisk lokasjon og avfallsfraksjoner gjør at våre kunder ofte får seg en tankevekker på hvor lite det  i noen tilfeller skal til for å redusere kostnader og gjøre avfallslogistikken enklere og mer effektiv. 

 

Rådgivning 

Varig Teknikk & Miljø as er en ingeniørbedrift som brenner for avfall- og gjenvinningsløsninger.  Vi vurderer et større bilde der man ser på optimalisering langt utover selve avffallsløsningen, slik som optimalisert avfallslogistikk, reduserte kostnader, reduksjon. av CO2-utslipp, reduserte arbeidstimer og forbedring av HMS. 

Vil du vite mer om våre produkter, eller trenger råd?

Vi vil alltid hjelpe!

Ring oss gjerne på: Tlf.: 67 90 00 55